foto-ecommerce

Fotografia de producte

Una bona fotografia de producte ven molt més

No hi ha prou amb un bon producte si abans no captem l’atenció dels nostres clients amb una bona fotografia de producte.

El comerç electrònic continua creixent any rere any. La majoria d’empreses se n’han adonat de l’important d’estar també presents al mercat mitjançant una e-commerce.

El lloc d’una botiga ara l’ocupa un web, on l’aparador és la pàgina d’inici i els productes són … FOTOGRAFIES!

Mostrar el producte mitjançant bones imatges és quelcom imprescindible per aconseguir vendes. Pel contrari, només cal un senzill clic perquè possibles clients, en menys d’un segon, se’ns en vagin cap a competència.

Aconseguir bones imatges és prou fàcil…

llegir més»

Fotografia de joieria

La fotografia de joieria probablement sigui una de les especialitats fotogràfiques més complexes que existeix dins del sector de la fotografia de producte.  Sens dubte es podria considerar que, qui domina la fotografia de joieria, és també un bon expert en la resta de disciplines fotogràfiques del sector comercial, publicitari o empresarial.

Si en la fotografia de producte és fonamental representar correctament cada element per tal de aconseguir vendes, en la fotografia de joieria la realització ha de ser impecable. Més que mai, l’art de dominar professionalment la llum i la perspectiva en l’espai s’esdevé imprescindible.

Com dominar la llum en la fotografia de joieria…

llegir més»