Fotografia de joieria

La fotografia de joieria probablement sigui una de les especialitats fotogràfiques més complexes que existeix dins del sector de la fotografia de producte.  Sens dubte es podria considerar que, qui domina la fotografia de joieria, és també un bon expert en la resta de disciplines fotogràfiques del sector comercial, publicitari o empresarial.

Si en la fotografia de producte és fonamental representar correctament cada element per tal de aconseguir vendes, en la fotografia de joieria la realització ha de ser impecable. Més que mai, l’art de dominar professionalment la llum i la perspectiva en l’espai s’esdevé imprescindible.

Com dominar la llum en la fotografia de joieria…

llegir més»
foto-ecommerce

Fotografia de producte

Una bona fotografia de producte ven molt més

No hi ha prou amb un bon producte si abans no captem l’atenció dels nostres clients amb una bona fotografia de producte.

El comerç electrònic continua creixent any rere any. La majoria d’empreses se n’han adonat de l’important d’estar també presents al mercat mitjançant una e-commerce.

El lloc d’una botiga ara l’ocupa un web, on l’aparador és la pàgina d’inici i els productes són … FOTOGRAFIES!

Mostrar el producte mitjançant bones imatges és quelcom imprescindible per aconseguir vendes. Pel contrari, només cal un senzill clic perquè possibles clients, en menys d’un segon, se’ns en vagin cap a competència.

Aconseguir bones imatges és prou fàcil…

llegir més»

Fotografia industrial

La fotografia industrial és un dels gèneres fotogràfics que té una finalitat més tècnic que estètic, a diferència de la fotografia de producte que bàsicament està més destinada a la venda.

Fotografia industrial

La fotografia industrial s’utilitza principalmente en l’àrea empresarial de la indústria i va destinada bàsicament a l’ús demostratiu dels processos industrials. La finalitat d’aquestes imatges sol ser els manuals tècnics, els catàlegs, els webs, les fires sectorials, … Per tant també és molt important aconseguir imatges industrials de qualitat

llegir més»
Parc Audiovisual de Catalunya - © Copyright Marc Sellarès

Estudi16 al Parc Audiovisual de Catalunya

Actualment Estudi16 està ubicat al Parc Audiovisual de Catalunya

Sessió al Parc Audiovisual de Catalunya – © Copyright Marc Sellarès Sessió fotogràfica al Parc Audiovisual de Catalunya       © Copyright estudi16 – Marc Sellarès

La infraestructura del Parc Audiovisual de Catalunya ens permet oferir el millor servei com a fotògrafs professionals especialistes en fotografia per a l’empresa; especialitzats en fotografia comercial i joieria, imatge corporativa, fotografia industrial, publicitat i moda.

Parc Audiovisual de Catalunya

Panoramica del Parc Audiovisual de Catalunya - © Copyright Marc Sellarès Panoràmica del Parc Audiovisual de Catalunya       © Copyright estudi16 – Marc Sellarès

Situat als peus del Parc Natural Sant Llorenç del Munt, dins la comarca del Vallès occidental, província de Barcelona, el Parc Audiovisual de Catalunya és un dels centres de producció d’audiovisuals més importants de Catalunya i Espanya.

llegir més»
Hola! com et puc ajudar?