fotògraf professional

Situat al Parc Audiovisual de Catalunya, Estudi16 és l’estudi fotogràfic de Marc Sellarès, fotògraf professional amb formació acadèmica i més de 15 anys d’experiència.

Especialitzat principalment en fotografia de producte i eCommercejoieriamoda i publicitatimatge corporativa i fotografia industrial.

Marc Sellarès és un reconegut professional de la fotografia comercial, expert en el processat, acabat i retoc digital de les imatges, acompanyat per personal perfectament preparat per oferir el millor servei amb la màxima qualitat fotogràfica per a qualsevol mitjà o suport; ; webs corporatives, comerç electrònic (eCommerce), look books de moda, catàlegs, manuals, packaging, fires, promocions, publicacions i revistes, …

Marc Sellarès: Estem preparats per oferir-li la millor qualitat d’imatge amb arxius de la màxima resolució i un sistema de treball eficaç, evitant les pèrdues de temps i repeticions innecessàries, aconseguint una important optimització dels costos i un lliurament dels treballs amb la màxima rapidesa.
Si cal, i per major comoditat dels nostres clients, també ens desplacem amb tot l’equip a la empresa.

Primeres marques i importants empreses confien la seva imatge a estudi16.

Marc Sellarès: Exposi’ns el què necessita i plantegi’ns les seves idees, a estudi16 ens cuidarem de fer-les realitatDemani’ns pressupost sense compromís.

Hola! com et puc ajudar?